The End of the Beginning

A longitudinal clearing in a pre-existing woodland predominated by large oaks was the site. The clients wanted a house, which is very efficient in construction and usage. At the same time, they wished to connect with the wooded site in terms of materials and design. MalvernThe house emerged like a large ship between the trees, firmly rooted in the ground by solid stone walls and multiple cascading stone steps.

One central fireplace is the anchor for the entire composition. Recently we added a more elaborate master bath with a curved, winged copper roof, which rises above the original two-car garage. The overall atmosphere of the property is one of relaxed tranquility, with multiple paths winding through a beautiful garden, which now houses one of the most substantial collections of contemporary sculpture in the region.

 

//COMMENTS

There are no comments yet.