Devon

DevonDevonThe house was designed around three large pre-existing oak trees, which provide natural shading and cooling. A central East-West spanning art gallery axis opens up to a grotto-like indoor pool. It refreshes the eye and internally connects to the master bedroom suite for a complete home spa environment. Various porches and pergolas provide naturally cooled indoor-outdoor spaces and effortless access to gardens and outdoor pool areas.

The house was designed with end-of life considerations in mind and all living spaces are wheelchair accessible. Included is a caregivers’ apartment with separate entrance. Because the house was designed primarily for two, the second floor guest suites are invisible from the first floor and accessible via a hidden stairway only.

//COMMENTS

There are no comments yet.